Perfoframe

Onderdelen van Perfoframe

Eenvoudige montage

Volledig herbruikbaar

Op maat verkrijgbaar

Sterke constructie

Onderdelen en asseccoires van Perfoframe

Perfoframe Profiel

Verbindingsblok

Verstevigings beugel

Gemakkelijke montage

Perfoframe is gecreëerd om op een eenvoudige manier frames te monteren. Perfoframe is kosten en tijdbesparend.

Stevigheid door uniek design

Door het unieke design zijn de frames sterk maar ook licht in gewicht.

Volledig op maat

Door de vele accessoire mogelijkheden creëert u frames precies op maat en uw behoeftes

Maatvoering en materiaal

Als u op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame oplossing voor uw constructiebehoeften, dan is het Perfoframe-systeem de perfecte keuze. Met robuuste metalen kokers van 40x40x2 mm vormt dit systeem de solide basis voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een strakke industriële uitstraling wilt creëren, corrosiebescherming nodig hebt of constructies wilt bouwen die bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden, het Perfoframe-systeem biedt een scala aan mogelijkheden om aan al uw wensen te voldoen.

Een Veelzijdige Oplossing voor Diverse Toepassingen

Strakke Industriële Uitstraling

Met het Perfoframe-systeem kunt u moeiteloos een eigentijdse industriële uitstraling creëren. De metalen kokers zorgen voor een solide en gestroomlijnde basis die perfect past bij moderne architecturale ontwerpen. Of het nu gaat om interieurtoepassingen zoals meubels en rekken of om exterieurconstructies, het Perfoframe-systeem biedt de flexibiliteit om de gewenste esthetiek te bereiken.

Corrosiebescherming voor Langdurige Duurzaamheid

Constructies worden vaak blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en omgevingen, wat de duurzaamheid ervan kan beïnvloeden. Het Perfoframe-systeem is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en biedt verschillende afwerkingsopties die bescherming bieden tegen corrosie. Hierdoor blijven uw constructies er niet alleen mooi uitzien, maar behouden ze ook hun structurele integriteit, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Constructies voor Uitdagende Omstandigheden

Het leven stelt soms zware eisen aan constructies, vooral in omgevingen waar extreme temperaturen, vochtigheid of andere uitdagende omstandigheden heersen. Met het Perfoframe-systeem hoeft u zich geen zorgen te maken. De stevige metalen kokers en doordachte constructie zorgen voor een solide basis die bestand is tegen zware belastingen en omstandigheden. Of het nu gaat om industriële installaties, buitenconstructies of infrastructuurprojecten, het Perfoframe-systeem levert betrouwbare resultaten.

Perfoframe afmetingen en materiaal

Beschikbare Accessoires

Onze accessoires en toebehoren zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met Perfoframe profielen, waardoor u een complete en geoptimaliseerde bouwoplossing krijgt. Met Perfoframe profielen als basis bieden we een uitgebreide reeks aanvullende producten die uw bouwsysteem naar een hoger niveau tillen

De verstevigingsbeugel van Perfoframe is een essentieel accessoire voor stabiliteit en duurzaamheid. Ontworpen om extra steun te bieden aan het Perfoframe opbergsysteem, zorgt deze beugel voor een veilige en solide bevestiging aan de muur

De hoekbeugels van Perfoframe zijn een onmisbare toevoeging voor extra stabiliteit en efficiëntie. Deze slim ontworpen beugels zijn speciaal gemaakt om hoeken stevig te verbinden en creëren zo een stevig en duurzame contstructie

 

Perfoframe

Veel gestelde vragen

Ja, Perfoframe is ontworpen om aan de behoeften van diverse projectmaten te voldoen, van kleine constructies tot grootschalige projecten.

Zeker! Perfoframe biedt verschillende accessoires en aanpassingsmogelijkheden, zodat u het systeem kunt afstemmen op uw specifieke projectbehoeften.

Het lichtere gewicht vergemakkelijkt het transport en de montage, wat resulteert in efficiëntere bouwtijden en lagere kosten

Ja, door de herbruikbaarheid van Perfoframe en verminderde materiaalverspilling draagt het systeem bij aan duurzamere bouwpraktijken.