Perfoframe

Uniek ontwikkeld
gepatenteerd bouwsysteem

Bent u op zoek naar innovatieve oplossingen voor projecten die vertrouwen op duurzaamheid, flexibiliteit en hoogwaardige bouwelementen? Welkom bij Perfoframe! Ons productassortiment draait om Perfoprofielen, vierkante stalen kokers met een unieke perforatie. Deze geperforeerde kokers zijn doelbewust ontworpen om naadloze verbindingen te creëren, en ons speciaal ontworpen Verbindblok speelt hierbij een cruciale rol.

De slimme perforatie in onze Perfoprofielen biedt een scala aan stevige verbindingsmogelijkheden, waardoor ons systeem ongeëvenaarde veelzijdigheid vertoont. Wat de complexiteit van uw project ook is, Perfoframe voorziet in flexibele oplossingen voor zowel structuur als ontwerp.

Eenvoudige montage

Volledig herbruikbaar

Op maat verkrijgbaar

Sterke constructie

Montage van Perfoframe

Ontdek de voordelen van de unieke ontwerpmogelijkheid van onze Perfoprofielen. Accessoires zoals hijsogen, stelpoten en wielen kunnen moeiteloos worden bevestigd. Hierdoor transformeert Perfoframe tot een zeer aanpasbare oplossing die aan al uw constructie- en ontwerpeisen voldoet.

Of uw project nu eenvoudig of complex is, het geperforeerde stalen kokersysteem van Perfoframe, gecombineerd met ons Verbindblok, maakt snelle, efficiënte en betrouwbare constructie mogelijk. Wacht niet langer, ontdek de mogelijkheden van Perfoframe vandaag nog voor uw projectbehoeften.

1. Monteren van het verbindblok

De eerste cruciale stap bij het monteren van het Perfoframe systeem is het verbindblok in het profiel plaatsen. Dit verbindblok dient als de basis van de constructie en zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Plaats het verbindblok zorgvuldig in het daarvoor bestemde profiel, zodat het naadloos aansluit.

Vervolgens worden de volgende twee bouten gebruikt om het verbindblok stevig aan het profiel te bevestigen. Zorg ervoor dat de bouten goed zijn uitgelijnd en strak worden aangedraaid om een veilige verbinding te garanderen. Een goede bevestiging van het verbindblok legt de basis voor de rest van het montageproces.

2. Monteren van de profielen

Deze stap richt zich op het verbinden van twee profielen om een stevige structuur te creëren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bout die door het speciaal daarvoor bestemde gat in het profiel wordt geplaatst.

Plaats het ene profiel nauwkeurig tegen het andere profiel, zodat de gaten in beide profielen perfect lijnen. Kies vervolgens de juiste bout en steek deze door het gat van het profiel. Zorg ervoor dat de bout goed is uitgelijnd en gemakkelijk door de gaten kan gaan.

Nadat de bout door de gaten is gestoken, draait u deze stevig vast met behulp van de bijpassende moer aan de andere kant van het profiel. Dit zorgt voor een sterke verbinding tussen de twee profielen, waardoor de stabiliteit en duurzaamheid van het Perfoframe systeem worden gewaarborgd.

3. Monteren van Beugels en Accessoires

Met het Perfoframe montageproces vorderen we naar stap 3, waarin we ons richten op het aanbrengen van beugels om extra functionaliteit en ondersteuning aan de constructie toe te voegen. Deze stap omvat het gebruik van de boutkop en het zeskantgat om de beugel aan één zijde vast te zetten.

Selecteer eerst de gewenste positie voor de beugel op het profiel. Plaats de beugel zo dat de montagegaten op de beugel lijnen met het zeskantgat in het profiel. Zorg ervoor dat de boutkop soepel door het gat van de beugel kan gaan en het zeskantgat in het profiel kan bereiken.

Plaats de boutkop door het zeskantgat en voer deze in het gat van de beugel. Draai de bout aan de andere kant van het profiel vast met behulp van een moer. Door dit te doen, zet u de beugel stevig vast aan het profiel en creëert u een solide bevestiging aan één zijde.

Onderdelen Perfoframe

Perfoframe Profiel

Verbindingsblok

Verstevigings beugel

Gemakkelijke montage

Perfoframe is gecreëerd om op een eenvoudige manier frames te monteren. Perfoframe is kosten en tijdbesparend.

Stevigheid door uniek design

Door het unieke design zijn de frames sterk maar ook licht in gewicht.

Volledig op maat

Door de vele accessoire mogelijkheden creëert u frames precies op maat en uw behoeftes

Maatvoering en materiaal

Het Perfoframe-systeem biedt een ongeëvenaarde oplossing voor al uw constructiebehoeften. Onze robuuste metalen kokers van 40x40x2 mm vormen de solide basis voor diverse toepassingen. Of u nu een strakke industriële uitstraling nastreeft, corrosiebescherming nodig hebt of constructies wilt bouwen die bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden, het Perfoframe-systeem biedt veelzijdige afwerkingsopties om aan uw wensen te voldoen.

Maatwerk mogelijkheden

Bij Perfoframe bieden we volledig op maat gemaakte oplossingen voor al uw behoeften. We realiseren unieke accessoires, profielen en afwerkingen die perfect bij uw project passen.

Onze accessoires en profielen zijn volledig aanpasbaar aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om unieke afmetingen, kleuren, vormen of afwerkingen, ons team van vakmensen staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Bij Perfoframe staan uw wensen en behoeften centraal in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en maatwerk maakt ons de ideale keuze voor al uw projectbehoeften.

Accessoires op maat

Bij Perfoframe begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we volledig op maat gemaakte accessoires die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij geloven in de synergie tussen functionaliteit en individualiteit, en daarom zijn al onze accessoires volledig aanpasbaar.

Profiel op maat

Elk profiel bij Perfoframe kan volledig worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om afmetingen, vorm, afwerking of kleur, ons team van ervaren vakmensen biedt op maat gemaakte oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Afwerkingen op maat

Bij Perfoframe erkennen we het belang van hoogwaardige afwerkingen om het unieke karakter van uw project te accentueren. Daarom bieden we een breed scala aan aangepaste afwerkingsopties die naadloos aansluiten op uw stijl en behoeften.

Voorbeelden van afwerkingen:

  • Poedercoaten
  • Borstelen/Slijpen
  • Signaalkleuren 
  • Vermessingen
  • Verkoperen
  • Vernikkelen.

Dit zijn enkele voorbeelden. Heeft u behoefte aan een andere afwerking? Neem snel contact met ons op

Minimale preforatie

Kies voor Efficiëntie en Personalisatie met het Minimale Perfoframe-profiel

Perfoframe is nu ook beschikbaar met een profiel met minimale perforatie. Dit profiel biedt een strak en efficiënt ontwerp met alleen de benodigde gaten. Dezelfde hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit waar onze klanten op vertrouwen, maar met extra personalisatie en gerichte perforaties.

Aarzel niet om contact met on

Beschikbare Accessoires

Onze accessoires en toebehoren zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met Perfoframe profielen, waardoor u een complete en geoptimaliseerde bouwoplossing krijgt. Met Perfoframe profielen als basis bieden we een uitgebreide reeks aanvullende producten die uw bouwsysteem naar een hoger niveau tillen

De verstevigingsbeugel van Perfoframe is een essentieel accessoire voor stabiliteit en duurzaamheid. Ontworpen om extra steun te bieden aan het Perfoframe opbergsysteem, zorgt deze beugel voor een veilige en solide bevestiging aan de muur

De hoekbeugels van Perfoframe zijn een onmisbare toevoeging voor extra stabiliteit en efficiëntie. Deze slim ontworpen beugels zijn speciaal gemaakt om hoeken stevig te verbinden en creëren zo een stevig en duurzame contstructie

 

Perfoframe

Compleet Bouwpakket

Bij Perfoframe begrijpen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom hebben we onze dienstverlening afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. Wij leveren niet zomaar bouwpakketten – we leveren complete, op maat gemaakte bouwpakketten die perfect passen bij uw unieke project.

Onze diensten

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat een project van A tot Z kunnen realiseren. Onze toewijding aan kwaliteit, maatwerk en uitstekende klantenservice maakt ons de ideale keuze voor al uw projectbehoeften.

Offerte op maat

Op basis van een schets tekening denken wij mee en doen wij een op maat gemaakt voorstel.

Zaagwerk op maat

Door de productie in eigen handen te nemen kunnen wij alle profielen op maat zagen.

Spoedlevering

Wij houden altijd rekening met uw deadline. Wij wij kunnen in zeer korte tijd volledige projecten leveren

Wereldwijde levering

Project in het buitenland? Geen probleem voor ons. Wij leveren Perfoframe in heel de wereld.

Montage Service

Naast de productie van Perfoframe hebben wij ook de mogelijkheid om montageservice op locatie uit te voeren.

Neem direct contact op

Overtuigd dat Perfoframe innovatie brengt voor uw bedrijf? Neem direct contact op of vraag een offerte aan.