Perfoframe

Oplossingen op maat

Eenvoudige montage

Volledig herbruikbaar

Op maat verkrijgbaar

Sterke constructie

Maatwerk mogelijkheden

Bij Perfoframe bieden we volledig op maat gemaakte oplossingen voor al uw behoeften. We realiseren unieke accessoires, profielen en afwerkingen die perfect bij uw project passen.

Onze accessoires en profielen zijn volledig aanpasbaar aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om unieke afmetingen, kleuren, vormen of afwerkingen, ons team van vakmensen staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Bij Perfoframe staan uw wensen en behoeften centraal in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en maatwerk maakt ons de ideale keuze voor al uw projectbehoeften.

Accessoires op maat

Bij Perfoframe begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we volledig op maat gemaakte accessoires die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij geloven in de synergie tussen functionaliteit en individualiteit, en daarom zijn al onze accessoires volledig aanpasbaar.

Profiel op maat

Elk profiel bij Perfoframe kan volledig worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om afmetingen, vorm, afwerking of kleur, ons team van ervaren vakmensen biedt op maat gemaakte oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Afwerkingen op maat

Bij Perfoframe erkennen we het belang van hoogwaardige afwerkingen om het unieke karakter van uw project te accentueren. Daarom bieden we een breed scala aan aangepaste afwerkingsopties die naadloos aansluiten op uw stijl en behoeften.

Voorbeelden van afwerkingen:

  • Poedercoaten
  • Borstelen/Slijpen
  • Signaalkleuren 
  • Vermessingen
  • Verkoperen
  • Vernikkelen.

Dit zijn enkele voorbeelden. Heeft u behoefte aan een andere afwerking? Neem snel contact met ons op

Minimale preforatie

Kies voor Efficiëntie en Personalisatie met het Minimale Perfoframe-profiel

Perfoframe is nu ook beschikbaar met een profiel met minimale perforatie. Dit profiel biedt een strak en efficiënt ontwerp met alleen de benodigde gaten. Dezelfde hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit waar onze klanten op vertrouwen, maar met extra personalisatie en gerichte perforaties.

 

Veel gestelde vragen

Bij Perfoframe bieden we uitgebreide maatwerkmogelijkheden voor uw projecten. We creëren op maat gemaakte accessoires, profielen en afwerkingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en visie.

Absoluut, onze accessoires en profielen zijn volledig aanpasbaar aan uw individuele eisen. Of het nu gaat om afmetingen, kleuren, vormen of afwerkingen, ons ervaren team staat klaar om uw wensen te vervullen en uw visie werkelijkheid te maken.

Perfoframe biedt een breed scala aan maatwerkafwerkingen om uw project uniek te maken. Voorbeelden zijn onder andere poedercoating, borstelen/slijpen, signaalkleuren, vermessen, verkoperen en vernikkelen. Als u andere afwerkingen wilt, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.

Het Minimale Perfoframe-profiel is een innovatieve optie die strak en efficiënt design combineert met gerichte perforaties. Hierdoor behoudt u de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit waar Perfoframe om bekend staat, maar met een extra laag van personalisatie en doelgerichtheid in de perforaties.

Neem snel contact met ons op via de beschikbare contactgegevens op onze website. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren over onze producten en u te begeleiden bij het verkennen van de verschillende maatwerkmogelijkheden die we bieden.