Perfoframe

Wat is Perfoframe

Welkom bij Perfoframe, dé pionier in innovatie en bouwtechnische vooruitgang op het gebied van modulaire stalen frames.  

Met Perfoframe kunt u in een handomdraai zeer sterke modulaire stalen frames bouwen die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook volledig herbruikbaar. Door zijn unieke perforatiegaten in de buizen die van vorm wisselen is het mogelijk om op veelzijdige wijze alle soorten van constructies eenvoudig en sterk te bouwen en alle mogelijke componenten eraan toe te voegen. Deze perforatie en constructie wijze maken het mogelijk om achteraf nog aanpassingen, uitbreiding en toevoegingen te doen. perfoframe stelt u dus in staat om snel en efficiënt frames te construeren die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om industriële toepassingen, commerciële projecten of creatieve constructies, Perfoframe biedt de flexibiliteit en duurzaamheid die u zoekt. 

Wie zijn wij?

Als een trots onderdeel van Dutch Innovation Systems, zijn wij toegewijd aan het creëren van baanbrekende oplossingen op het gebied van buiskoppelsystemen. 

Raadpleeg ons team voor een oplossing om een snellere, betere en goedkopere oplossing te vinden zodat uw commercieel rendement zal verbeteren. 

Onze Visie

Onze visie draait erom de manier waarop we in de toekomst bouwen te veranderen. We willen vooruitstrevende nieuwe ideeën binnen de branche introduceren. Bij Perfoframe geloven we dat we door gebruik te maken van nieuwe technologieën niet alleen de beperkingen van traditionele bouwmethoden kunnen overwinnen, maar ook kunnen bijdragen aan het creëren van bouwsystemen die verduurzaming en efficiëntie bevorderen.

Bij Perfoframe werken we met een team van enthousiaste professionals samen om elk project tot een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring creëren we naadloze samenwerkingen waarbij innovatie centraal staat.