Perfoframe

Pergola Type 1

BWPR001
€335,85
Elegante pergola eenvoudig met 4 Topclamp Wood koppelingen.
Op voorraad
1
Productgegevens
: stuk
Prijs per koppelling: Prijs per Bouwpakket

Bouwpakket Pergola Type 1 bestaat uit vier 3-weg koppelingen van Topclamp Wood. De koppelingen zijn gemaakt voor vierkante houten balken van 90x90mm. Topclamp Wood is een aluminium snelbouwsysteem. Het systeem maakt gebruik van twee schroefverbindingen en een paalkoppeling om de verbinding van de houten balken tot stand te laten komen.

Doormiddel van de Topclamp Wood koppelingen kunt u de pergola stevig en eenvoudig bouwen. Daarnaast is de constructie ook gemakkelijk te demonteren. Hierdoor is het ideaal om ook te gebruiken voor tijdelijke constructies. De koppelingen zijn herbruikbaar en duurzaam. U kunt zelf de lengte en hoogte van de constructie bepalen door de palen op de gewenst lengte te zagen. Daarnaast zijn de constructies gemakkelijk te veranderen naar de gewenste vorm doormiddel van andere soorten paalkoppelingen. Denk hierbij aan het gebruik van meerdere 4-wegkoppelingen om een extra stuk aan te kunnen bouwen.

De koppelingen komen standaard onbekleed – blank/ natuurlijk aluminium. Op verzoek kunnen wij de onderdelen coaten in een RAL-kleur en afwerking naar keuze. Het laten coaten en veranderen van de afwerking brengt extra kosten met zich mee boven op de standaardprijs. Neem hiervoor contact op via info@dis-international.com. De aluminium koppelingen kunnen ook geverfd worden door de klant zelf.

Inbegrepen in het bouwpakket:

  • -4x, 3-wegkoppeling T-stuk
  • -Benodigde schroeven

NIET inbegrepen in het bouwpakket:

  • -Houten balken
Bewaar dit product voor later