Perfoframe

Pergola Type 2

00128
€485,55
Elegante pergola eenvoudig met 8 Topclamp Wood koppelingen.
Op voorraad
1
Productgegevens
: stuk
Prijs per koppelling: Prijs per Bouwpakket

Met het Pergola Type 2 bouwpakket kunt u snel een stevige pergola bouwen met een strak design. Het bouwpakket bevat vier 3-wegkoppelingen en vier eindstukken (met gaten). Het verschil tussen Pergola Type 1 en Pergola type 2 zijn de 4 eindstukken. De 4 eindstukken zorgen ervoor dat de constructie bevestigd kan worden aan de grond. De koppelingen zijn gemaakt voor vierkante houten balken van 90x90mm.

Topclamp Wood is een aluminium snelbouwsysteem, wat doormiddel van 2 schroefverbindingen en de paalkoppelingen de houten balken met elkaar verbindt. Hierdoor zijn de constructies ook weer makkelijk te demonteren en zijn ze ideaal om te gebruiken voor tijdelijke constructies. De houtkoppelingen zijn duurzaam en herbruikbaar. Door de palen op de gewenste afmeting te zagen, kunt u zelf de grootte en vorm van de constructie bepalen. Door diverse paalkoppelingen te gebruiken, kunnen de constructies gemakkelijk worden aangepast naar de gewenste vorm. Denk hierbij aan het toevoegen van een extra stuk met behulp van meerdere 4-wegkoppelingen.

Het bouwpakket wordt standaard geleverd met eindstukken, maar op aanvraag kan de klant kiezen voor flenskoppelingen. De eindstukken hebben een strakker design, maar de flenskoppelingen zijn iets steviger en hebben een andere manier van bevestigen. Zo moeten de eindstukken eerste gemonteerd worden en dan pas de houten constructie. Terwijl bij de flenskoppelingen je eerste de gehele constructie kan bouwen en hem later bevestigd aan de grond. Op deze manier kan je op het laatste moment nog de plaats van de constructie bepalen. Houd er rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn aan de flenskoppelingen.

De koppelingen komen standaard in een blank/ natuurlijk aluminium kleur. Op aanvraag kunnen we de onderdelen coaten in een RAL-kleur en afwerking naar keuze. Het veranderen van afwerking/ kleur brengt extra kosten met zich mee boven op de standaardprijs. Neem hiervoor contact op via info@dis-international.com. Het is ook mogelijk om de aluminium koppelingen zelf te verven.

De koppelingen hebben een omvang van 100x100mm en het materiaal is 5mm dik.

Inbegrepen in het bouwpakket:

  • -4x, 3-wegkoppeling T-stuk
  • -4x, eindstukken (met gaten)
  • -Benodigde schroeven

NIET inbegrepen in het bouwpakket:

  • -Houten balken
Bewaar dit product voor later